Míchel riu amb els seus jugadors durant l'entrenament d'aquest dimarts (EFE)

Míchel: "Quan soni l'himne de la Champions serà increïble"

L'entrenador vallecà s'emociona a 24 hores del debut del Girona, Montilivi, a la Lliga de Campions
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

L'èxit sense precedents de la temporada passada permetrà que, aquest dimecres, la ciutat de Girona pugui gaudir, per primera vegada a la història d'un partit de la Lliga de Campions. El conjunt de Míchel Sánchez s'ha preparat per aquest moment. Els blanc-i-vermells rebran el Feyenoord neerlandès, amb la necessitat de guanyar, però també conscients del que suposa per a l'entitat. Així ho ha expressat el tècnic madrileny, en la roda de premsa prèvia al partit. 

"He vist la Champions per televisió, tota la vida. Com a entrenador sempre he volgut arribar aquí. Aconseguir-ho a Girona, a més, és molt especial. Me'n sento molt orgullós. Per a nosaltres és un somni jugar Champions i fer-ho a Montilivi, encara més. Quan soni l'himne serà increïble."

El gran artífex d'aquesta fita que assaboreix l'equip ha lamentat les restriccions de la UEFA a Montilivi, que impediran ocupar tots els seients de l'estadi.

"Em sembla una mica trist que no estigui el camp ple, perquè necessitem tothom. Volem guanyar per la nostra afició. Pels que siguin al camp i pels que hi hagi fora, sobretot per ells."

El moment especial que suposa el primer duel de Champions a casa converteix la majoria de jugadors en un sac de nervis. Per a ells ha anat aquest missatge de calma de l'entrenador.

"Cal gaudir del partit i fer les coses bé per poder donar la nostra millor versió. Si és així, estarem en disposició de poder guanyar."

Míchel, en el moment de sortir a la gespa del Parc dels Prínceps (@GironaFC)

El Feyenoord, ben analitzat

Míchel és optimista amb les opcions de recuèració de l'equip i valora que a la Lliga siguin el segon equip amb un millor "expected goals" per darrera del líder, el Barça. Per la seva banda, el Feyenoord, que va iniciar la Lliga de Campions encaixant una golejada contra el Bayer Leverkusen (0-4), no serà un rival senzill. Míchel ha advertit de les dificultats amb què es trobaran.

"Els agrada controlar la possessió, juguen amb molts jugadors per dins i amb extrems amb molta velocitat. És un equip que sempre domina els seus partits. Ja ho va fer contra el Bayer Leverkusen en la primera jornada, tot i el resultat advers."

Aquest dimarts s'han confirmat les lesions d'Oriol Romeu i de Daley Blind. El migcampista d'Ulldecona estarà, al voltant de 8 setmanes de baixa, mentre que el defensa neerlandès s'haurà d'estar un mes sense poder jugar.

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut