Míchel: "No em van agradar els xiulets de l'altre dia"

El tècnic del Girona fa una crida a l'afició perquè sigui el jugador número 12 a Montilivi davant la Reial Societat
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Míchel ha estat molt clar a la prèvia del partit contra la Reial Societat. No vol que es repeteixin els xiulets contra el Girona que es van sentir a Montilivi, en l'últim partit, amb l'Athletic Club de rival. Vol que l'afició blanc-i-vermella sigui el jugador número 12.

"Necessitem la gent al costat de l'equip. Els xiulets de l'altre dia no em van agradar gens."

Míchel ha defensat que "l'equip té ànima i s'ho deixa absolutament tot a la gespa", dues virtuts que han de fer sentir orgullosos els aficionats. Sobretot en un moment de la temporada en què la marxa irregular del conjunt gironí ha anticipat les urgències, en especial a la Champions. 

Plaga de lesions

Míchel ha confirmat les vuit baixes per al pròxim partit i ha explicat que això el condiciona tàcticament pel que fa al plantejament que farà. 

Per mi les lesions de Bryan i Asprilla són de mala sort perquè són accions concretes al turmell. La resta són lesions musculars, suposo que pel calendari", ha puntualitzat Míchel.

Blind serà el que més aviat tornarà, se l'espera per a dimarts. Danjuma és l'únic extrem pur que té disponible. La plaga de lesions que afecta el Girona ha fet que Míchel només tingui disponibles per a demà, contra la Reial Societat, setze jugadors. El tècnic ha hagut de completar la llista amb cinc joves del filial, entre ells, el porter Lucas, que s'estrena en una convocatòria del primer equip.

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut