Míchel, en un moment del partit contra el Betis
Míchel, en un moment del partit contra el Betis (EFE)
Girona

Míchel: "El futbol és per a la gent, els estadis han d'estar plens"

El tècnic del Girona es mostra comprensiu amb el malestar de l'afició pels preus del Girona-Liverpool i espera que Montilivi presenti una bona entrada malgrat tot

Redacció Esport3Actualitzat

Era la roda prèvia del Las Palmas-Girona, però l'anunci dels preus del Girona-Liverpool de Champions (10 de desembre) ha eclipsat en certa manera el partit més immediat. Sobretot pel malestar que els alts preus han generat entre l'afició blanc-i-vermella. Míchel s'ha mostrat comprensiu amb la reacció de bona part de la massa social: 

"Em preocupa. Nosaltres sempre hem dit que juguem per la nostra gent, volem un camp ple com l'altre dia. Us necessitem molt. Sé que es un esforç molt gran que ha de fer la gent, un partit molt important de Champions. El futbol és per a la gent, els estadis han d'estar plens, nosaltres volem la nostra gent a casa. Entenc les dues postures i m'agradaria ajudar."

Però abans d'arribar a aquell partit s'han d'afrontar compromisos més immediats i, com ve passant durant tota la temporada, amb un bon grapat de lesionats.  Aquest dissabte (18.30) s'enfrontaran a la UD Las Palmas a Gran Canaria, un partit amb un desplaçament llarg que arriba només 4 dies després del duel de Champions contra l'Slovan. Míchel ha explicat que, de moment, han de planejar les alineacions mirant partit a partit:

"Hem de mirar partit a partit. Per demà recuperem Daley i hem perdut a Iván. És difícil pronosticar perquè d'aquí 4 dies juguem Copa del Rei i no sé si algun altre jugador podrà estar en la convocatòria. Hem de mirar a curt termini perquè demà és un partit important, necessitem fer les coses bé i podem triar pocs jugadors per fer variació. Després del partit veurem com està la plantilla pel dimecres".

El partit europeu ha deixat cansats el jugadors, que encara s'estan refent dels esforços emprats. L'entrenador explica que a causa de les lesions la plantilla és curta, però quan recuperi futbolistes mirarà de fer alineacions pensant en els següents partits.

"Sé que els jugadors encara s'estan recuperant de l'esforç de l'altre dia, però espero que demà estiguem més preparats. Després de l'aturada hem de mirar a mig termini. Mirar partit a partit és difícil i hem tingut moltes lesions. És difícil fer una alineació mirant per un altre partit però hem de fer-ho. Yangel ha jugat en 31 dies 9 partits, vol dir que cada 3,4 dies ha jugat. Hem de pensar que ell ha de descansar una mica. Hem de pensar que tenim una plantilla molt bona, ara curta, però quan estigui tothom recuperat hem de pensar que les alineacions no han de ser per només jugar un partit, sinó mirar al següent".

 

Daley Blind, la novetat de la llista

Per al partit contra el Las Palmas, Míchel recuperar un dels seus jugadors importants, Daley Blind, que es va lesionar en l'últim desplaçament del Girona, al camp del Celta (1-1), fa gairebé un mes. Van de Beek, que va acabar el partit contra l'Slovan de Bratislava tocat, ha entrat finalment a la llista. En canvi, el lesionat Iván Martín passa a reforçar a la llista de baixes, ja que estarà indisponible entre 2 i 3 setmanes per una lesió a l'adductor de la cama esquerra. També continua de baixa Abel Ruiz, que no acaba d'estar plenament recuperat de la seva lesió.

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut