barça

Xavi: "És més fàcil jugar al Girona, amb menys pressió"

L'entrenador del Barça assenyala la visita a Montilivi com "un partit vital", perquè hi ha en joc, la segona plaça de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Dos punts separen el Barça del Girona quan falten cinc jornades per al final. Abans de veure's les cares a Montilivi, Xavi Hernández no vol parlar de final, però sí d'un "partit vital". Hi haurà, en joc, la segona plaça de la Lliga i, de retruc, un bitllet per a la Supercopa d'Espanya.

El tècnic blaugrana no ha estalviat elogis pel seu rival. "Ja vaig advertir que el Girona seria un rival directe", ha recordat Xavi, fent referència a la victòria dels gironins en la primera volta, a l'Estadi Olímpic.

"El Girona té la confiança pels núvols. Se'ls ha de felicitar perquè han fet història. És magnífic per al futbol català. És un equip de nivell Champions."

 

 

"No és el mateix jugar al Girona"

Xavi no ha estalviat elogis al Girona ni als seus futbolistes. Però sí que ha volgut subratllar que el context, a Montilivi, és ben diferent.

"No és el mateix jugar al Girona que al Barça. És més fàcil jugar en un equip com el Girona, amb menys pressió. Ho hem vist en diferents futbolistes. Al Girona, jugues amb menys pressió. No m'ho invento. T'ho expliquen els mateixos futbolistes. M'ho diu l'Eric Garcia, que allà se sent alliberat."

 

El d'Eric Garcia és un cas evident. De fet, Xavi ha volgut recordar que no tenia cap intenció de deixar-lo marxar, a l'estiu. Va ser una decisió motivada per les restriccions financeres de la Lliga.

"Jo no volia que se n'anés. La idea és que torni."

Ha estat una de les poques concessions de Xavi a l'hora de valorar la planificació de la pròxima temporada. "No és moment de parlar de futuribles", ha dit. Tampoc ha donat pistes sobre el futur de Lewandowski o Vitor Roque.

"En parlarem quan acabi la temporada."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut