Xavi sobre Piqué: "Això no ha estat res personal, ha estat un tema futbolístic"

Xavi no ha escatimat elogis per a Piqué. El tècnic del Barça l'ha titllat de llegenda del club i s'ha mostrat afectat pel comiat del central
Redacció Esport3
TEMA:
Xavi Hernández

El Barça s'enfronta a l'Almeria al Camp Nou dissabte a les 21.00. Abans, Xavi Hernández ha comparegut en una roda de premsa marcada pel comiat de Gerard Piqué com a futbolista professional.

Un adeu difícil

"L'adeu de Piqué no ha estat res personal, ha estat un tema futbolístic"

"Vam tenir una conversa abans de l'inici de temporada. Li vaig comunicar les meves intencions. Ha estat un dels dies més difícils de la meva carrera parlar amb el Gerard a l'estiu. Ara també és un moment difícil. Va ser company i li tinc una gran estima"

"No sé si he estat just. He sigut sincer i honest. Sempre li he fet saber les meves intencions al Gerard. Sempre ha estat un exemple per a l'equip, pels joves, per l'staff. Ha estat un exemple"

Elogis per a Piqué

"Piqué és valent, guanyador, no té complexos ni por de res. Una capacitat intel·lectual molt alta, un gran company i un guanyador"

"Piqué es mereix tots els elogis que ha rebut. He pogut jugar amb ell i entrenar-lo. Ell tenia contracte i decidir deixar-ho és un gest de grandesa. És una llegenda del club i mereix que se'l reconegui així"

Reforços?

"Comptem amb ell fins el dia de l'Osasuna"

"Sabent que en Gerard se'n va, veurem qui podem fitxar. Ens reunirem després del partit de l'Osasuna per planificar. Hi ha marge"

Què perd el Barça amb la marxa de Piqué?

"Perdem lideratge, personalitat, compromís. És un dels millors centrals de la història del futbol"

Piqué, president?

"Pot ser el que vulgui, de capacitat n'hi sobra, sens dubte"

Xavi, que no ha volgut confirmar si Piqué serà titular en el seu darrer partit al Camp Nou, ha donat a conèixer la convocatòria per al Barça-Almeria: s'hi inclouen Christensen i Eric, que ja han rebut l'alta mèdica:

ARXIVAT A:
Gerard Piqué Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut