Xavi ha parlat de com afronta l'equip el partit contra el United (Reuters)
Barça

Xavi Hernández: "Mai no he sentit que m'hagin ajudat els àrbitres ni a Espanya ni a Europa"

El Barça es juga demà l'accés als vuitens de final de l'Europa League a Old Trafford contra el Manchester United, després del 2-2 de l'anada

El duel europeu de Manchester

"El partit contra el Manchester United serà molt difícil. És un dels millors equips d'Europa, el millor dels darrers anys. Al Camp Nou van demostrar molt bona mentalitat, molta passió. Ells apretaran molt però nosaltres hem de tenir la mentalitat per guanyar un partit gran a Europa".

L'onze d'Old Trafford

"Ja el tinc decidit però els jugadors encara no ho saben".

"Els davanters són més d'un contra un. Necessitem menys transicions. Depèn del que requeireixi el partit, prendrem una decisió o altra".

Les baixes: intentar que no es notin

"Pedri i Gavi són baixes molt evidents, però jo també destacaria la de Dembélé".

"Hi ha alternatives. Hem de posar l'odre de Pedri i la intensitat de Gavi, i buscar algú que pugui fer mal d'extrem. Hem d'intentar que les baixes no es notin".

Autocrítica

"No podem dir que hem tornat, som a l'Europa League i a la Champions no hem estat a l'altura".

 

A per totes

"Som el Barça, no estem per llençar cap títol. Ens en juguem quatre aquest any i ja n'hem guanyat un".

Rashford

"És un futbolista excepcional, però no hem fet cap pla exclusiu per combatre'l. El bloc del United és més important que un sol futbolista".

Polèmica arbitral

"Tot el respecte per a totes les opinions, però jo no he sentit mai que m'han ajudat els àrbitres, ni a Espanya ni a Europa, tingue-ho per segur".

 

XI

Aquesta és la convocatòria de Xavi per al partit de dijous, en què els blaugranes miraran de desencallar l'empat de l'anada a l'Spotify Camp Nou (2-2):

 

Koundé

Abans de Xavi ha comparegut Jules Koundé, que ha posat un èmfasi especial a intentar que el Barça millori la versió oferta al partit d'anada tenint en compte la pressió d'Old Trafford:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut