Waterpolo

EN DIRECTE | Sabadell-Pàdua: final de la Supercopa d'Europa de waterpolo femení

Les flamants campiones d'Europa es juguen el primer títol continental de la temporada i ho faran a casa contra el Pàdua italià, a Esport3 (18.55)

Redacció Esport3Actualitzat

Segueix el Sabadell-Pàdua, en directe a Esport3:

 

L'Astralpool Sabadell vol seguir fent història. El conjunt vallesà es juga el primer títol internacional de la temporada i ho faran a casa, en la Finetwork Aquàtics de Can Llong de Sabadell. Les locals disputen la Supercopa d'Europa de waterpolo com a actuals campiones de la Champions i s'enfronten al Pàdua italià, campiones de l'Eurocup de la temporada passada.

Les jugadores del Sabadell tenen l'objectiu de continuar regnant a Europa. Després de guanyar dues Champions seguides (2023 i 2024) i l'última edició de la Supercopa d'Europa, les vallesanes volen assolir el cinquè títol que enfronta a les campiones de la Champions i de l'Eurocup. Cal recordar que van aconseguir l'última Copa d'Europa després de guanyar l'Olympiacos (16-10), i va suposar la setena Champions femenina del club.

Per l'altra banda, el Pàdua va accedir a la final de la Supercopa europea gràcies a conquerir l'Eurocup, la segona màxima competició de waterpolo a Europa. Les italianes es van imposar al Pallanuoto Trieste (10-8) i van poder aconseguir el seu primer títol continental.

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut