EN DIRECTE | Semifinals de la Supercopa femenina d'hoquei patins (@FedPatinaje)

EN DIRECTE | Semifinals de la Supercopa femenina d'hoquei patins

El Vila-sana espera rival a la final després de superar clarament el Gijón per 2-5; l'altre lloc a la final sortirà de l'enfrontament entre el Palau i l'Esneca Fraga (18.30h)
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Segueix la segona semifinal de la Supercopa femenina

 

El Vila-sana s'ha revenjat del Telecable (2-5), amb qui va perdre la final de la Supercopa de l'any passat. I això que les asturianes s'han avançat en la primera part, amb un gol de Maria Igualada per darrere de la porteria. Les lleidatanes han igualat abans de descans, amb un penal transformat per Victòria Porta.

El triomf s'ha començat a edificar als deu segons de la represa. Luchi Agudo ha robat una bola a mitja pista per marcar l'1 a 2 en l'un contra un. El tàndem Agudo-Flor Felamini ha ofert un recital per a l'equip lleidatà i de la seva connexió, Felamini ja establert at l'1 a 3. I malgrat que Lolo ha fet el 2 a 3 quan faltaven gairebé dotze minuts per al final, la resposta urgellenca ha estat contundent.


De nou Luchi Agudo i Ana Horche, en els últims cinc minuts, han arrodonit la golejada del Vila-sana, que somia amb el primer títol de la seva història.

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut