Hoquei patins

EN DIRECTE | Semifinals de la Supercopa femenina d'hoquei patins

Segueix les semifinals de la Supercopa d'Espanya femenina d'hoquei patins amb el Telecable Gijón-Vila-Sana (16 h) i el Palau-Esneca Fraga (18.30 h)

Redacció Esport3Actualitzat

Segueix les semifinals de la Supercopa femenina d'hoquei patins 2024, en directe a Esport3


La Supercopa d'Espanya femenina d'hoquei patins ja és aquí. Els millors equips s'enfronten en una nova edició de la Supercopa, que es juga al Pavelló del Sotet de Fraga, a Osca.

Els aparellaments de la Supercopa podrien deixar una final catalana. El primer partit de la tarda enfronta el Telecable Hockey Club-CP Vila-Sana Coop. d'Ivars, que es podrà seguir en directe a partir de les 16 hores. El segon plat de la tarda és el Generali HC Palau-CP Esneca Fraga que, en aquest cas, es podrà veure a partir de les 18.30 hores.

Després d'aquests enfrontaments, Fraga acollirà la gran final a les 11.30 hores. Cal recordar que el Telecable Hockey ha guanyat les dues últimes edicions i voldran revalidar la Supercopa un cop més. Encara que si un equip arriba amb l'etiqueta de favorit és l'HC Palau. Les jugadores de Palau-solità i Plegamans van conquerir l'OK Liga, la Copa i la Lliga Catalana la temporada passada.

 

 

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut