Bellingham celebrant l'únic gol del partit contra Sèrbia
Bellingham celebrant l'únic gol del partit contra Sèrbia (Reuters)
Eurocopa 2024

Anglaterra pateix més de l'esperat contra Sèrbia (0-1)

Un gol de Bellingham dona la victòria al conjunt anglès en la seva estrena a l'Eurocopa

Redacció Esport3Actualitzat

Anglaterra i Sèrbia s'estrenaven a l'Eurocopa en un grup C on els de Gareth Southgate parteixen amb l'etiqueta de favorits. Finalista a la passada Eurocopa, Anglaterra ha tornat a la competició amb una selecció plena de jugadors d'alta capacitat golejadora: Kane, Bellingham, Foden o Saka atemoreixen qualsevol. 

Precisament, Saka i Bellingham han estat els protagonistes de l'únic gol del partit al minut 13. Una Anglaterra de més a menys ha acabat demanant l'hora davant una Sèrbia que ha tingut les seves oportunitats. 

  • Bon inici de la selecció anglesa que ha culminat la seva superioritat amb el gol de Bellingham. El madridista ha inaugurat el marcador rematant una centrada de Saka per la banda dreta al minut 13'.
  • Anglaterra ha anat de més a menys i ha cedit alguna oportunitat al final de la primera part. La més clara ha arribat al 47' amb una centrada dirigida a Mitrovic que finalment ha pogut desviar amb dificultats Stones. 
  • L'avantatge favorable als anglesos podria haver augmentat al minut 76', quan la remanada de cap de Harry Kane ha acabat impactant amb el travesser
  • Sèrbia s'ha fet forta als minuts finals i ha tingut les seves oportunitats per igualar el marcador, però el gol de l'empat no ha arribat. Amb la victòria, Anglaterra se situa en primera posició del grup C, per davant de Dinamarca i Eslovènia que han empatat el seu duel

 

El minut a minut del partit

 

 

 

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut