EN DIRECTE | Sopot-Joventut, tercera jornada de l'Eurocup

La Penya vol tornar a recuperar sensacions a Europa i guanyar després de dues derrotes consecutives, en directe a Esport3
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Segueix el Sopot-Joventut de l'Eurocup, en directe per Esport3, a partir de les 18.55 hores

 

El Joventut de Badalona continua el seu viatge per l'Eurocup. El conjunt verd-i-negre s'enfronta al Trefl Sopot en la tercera jornada de la segona màxima competició europea de bàsquet al continent.

Els badalonins arriben al partit amb una dinàmica complicada, després de la derrota a la Fonteta contra el València (81-68) i després de caure també a Alemanya contra l'Ulm (87-83), la segona jornada d'Eurocup. Ara, en un nou partit com a visitant, els de Dani Miret viatgen a Polònia per canviar la mala ratxa i intentar guanyar el tercer partit de la fase de grups.

Per la seva banda, el Sopot encara no ha aconseguit la victòria a Europa i sumen dues derrotes. Cal recordar que el seu entrenador és Zan Tabak, jugador que va militar a Badalona la temporada 2002-03. A més a més, aquest partit entre catalans i polonesos serà el primer de la història, ja que encara no s'havien enfrontat.

ARXIVAT A:
Esports Penya
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut