Copa Amèrica 2024

Ronald Araujo es trenca; l'Uruguai fulmina el Brasil als penals

El central del Barça, amb una lesió muscular, s'ha retirat a la mitja hora de joc. En un partit sense gols i amb moltes faltes, la selecció uruguaiana s'ha guanyat l'accés a les semifinals de la Copa Amèrica

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick no ha començat la pretemporada amb el Barça, però ja ha rebut dues males notícies. La primera va arribar des d'Alemanya, amb la lesió de Pedri amb Espanya. I la segona ha arribat des de Las Vegas. Ronald Araujo s'ha trencat al partit de quarts de final de la Copa Amèrica que ha jugat l'Uruguai contra el Brasil (0-0, 4-2).

El central del Barça ha notat una punxada a la cuixa quan intentava blocar una centrada d'un rival i ha caigut a terra. No ha durat ni mitja hora al camp. Ha hagut de ser retirat abans d'hora per una lesió muscular. Li hauran de fer més proves.

L'Uruguai, com a mínim, ha pogut celebrar la classificació per a les semifinals del torneig. Ha necessitat, però, una tanda de penals. Els brasilers han notat l'absència de Vinícius, sancionat. Endrick, titular a la "canarinha" amb 17 anys, ha ofert bons detalls. Les ocasions més clares les ha tingut el blaugrana Raphinha, sense sort als metres finals.

Ugarte, decisiu en la tanda de penals (EFE)
Ugarte, decisiu a la tanda de penals (EFE)

Els de Marcelo Bielsa han afrontat l'últim quart d'hora en inferioritat per l'expulsió de Nández. Ha estat, en general, un partit molt accidentat i amb moltes faltes. L'àrbitre, l'argentí Darío Herrera, no l'ha sabut controlar.

 

Als penals, Eder Militao i Douglas Luiz han fallat els seus llançaments. En canvi, entre els uruguaians, només José María Giménez ha errat el seu. Manuel Ugarte, al cinquè xut, ha sentenciat i ha enviat el Brasil cap a casa. A les semifinals els espera Colòmbia.

 

 

El minut a minut del partit:

 

 

 

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut