Barça

Millora sense premi per al Barça a València (1-1)

Empat insuficient per als de Xavi, que han disposat d'ocasions claríssimes per guanyar. La diana de Joao Félix ha estat neutralitzada amb un golàs d'Hugo Guillamón, en el minut 70

Redacció Esport3Actualitzat
  • Empat insuficient per al Barça de Xavi (1-1), a Mestalla. La millora de l'equip, després de les patacades contra el Girona i l'Anvers, ha estat evident, però no n'hi ha hagut prou per tombar el València. Un gol d'Hugo Guillamón ha frustrat les il·lusions blaugranes, que poden despenjar-se una mica més en la cursa per la Lliga.
  • Va passar contra l'Anvers, com havia passat contra l'Alabès i el Granada, i ha tornat a passar. El Barça no ha saltat prou endollat a Mestalla i, en menys de dos minuts, ja ha tingut la primera ocasió en contra. Encara sort d'Iñaki Peña, providencial després de la rematada de Yaremchuk.
El València lamenta una ocasió perduda (EFE)
  • El Barça ha anat de menys a més. En el primer temps, ha generat prou oportunitats per avançar-se en el marcador, però no ha estat gens fi en els últims metres. Lewandowski, sense anar més lluny, ha disposat de tres ocasions clares, però no ha tingut prou punteria.
  • Els de Xavi no han abaixat el ritme en l'arrencada del segon temps. Gündogan ha perdonat davant de Mamardashvili, després d'una ràpida transició. No ho ha fet, poc després, Joao Félix. El portuguès ha completat una excel·lent triangulació amb De Jong i Raphinha per avançar els blaugranes, en el minut 55.

Joao Félix celebra el primer gol (EFE)
  • Raphinha, en una gran acció individual, hauria pogut ampliar l'avantatge. Eren els millors moments del Barça, però una nova badada ha sortit cara. Hugo Guillamón ha recollit un rebot a la frontal i l'ha clavat a l'escaire. L'empat del València, en el minut 70, ha estat un molt bon gol.
  • Com a mínim, la reacció del Barça ha estat immediata. Ferran Torres ha topat amb el porter després d'una centrada de De Jong. I més clar ha estat el mà a mà de Raphinha davant de Mamardashvili. No l'ha pogut superar. I tampoc ha sabut aprofitar el rebot. Yarek l'ha salvat sobre la línia de gol.