Girona

Dos gols a la segona part condemnen un fluix Girona a Mestalla (2-0)

Dos gols en dos minuts han donat la victòria als locals: Juanpe, en pròpia porteria, i Dani Gómez han fet els gols del València

Setmana complicada per al Girona, que ha sumat tres desfetes: contra el Barça, contra el PSG i la d'aquest vespre contra el València. Però no hi ha temps per a lamentacions, perquè dimecres el Rayo visita Montilivi, i diumenge, desplaçament a Balaídos per jugar contra el Celta.

• Míchel ha presentat un onze amb moltes rotacions per enfrontar-se al València a Mestalla. Fins a vuit canvis envers l'equip que va jugar d'inici al Parc dels Prínceps de París en el debut del Girona a la Lliga de Campions.
  • En el 17, primera ocasió del Girona, que Mamardashvili rebutja amb el puny. La jugada la inicia Yáser Asprilla.
  • En els primers 20 minuts, el Girona té una possessió del 62%, però sense generar ocasions clares de gol.
  • Excés de confiança de Gazzaniga, que és a punt de perdre la pilota davant Dani Gómez quan s'arribava a la mitja hora de joc.
  • Ocasió de Diego López per al València, però la seva rematada se'n va, per poc, per damunt del travesser en el minut 40. El Girona ha perdut el control del partit en aquests darrers minuts, ja que els del Pipo Baraja han aconseguit controlar el mig del camp.
  • Juanpe rebutja una pilota molt compromesa quan Javi Guerra estava armant la cama per fer la rematada.
  • Sense canvis a l'inici de la segona part, Míchel confia en els mateixos jugadors que han començat el partit a Mestalla.

• El Girona ha començat la segona part generant dues jugades de perill en tres minuts. Asprilla és protagonista amb l'un contra un i les seves passades trencant línies de pressió.

• Però el València no cedeix i Dani Gómez estavella la pilota al lateral de la xarxa anticipant-se a la defensa gironina. El partit ha entrat en una nova dimensió.

• Al minut 50, Arnaut Danjuma l'ha tingut, però ha arribat massa forçat i la rematada l'atura Mamardashvili.

• En el 56, pèrdua del Girona al mig del camp, que recupera Pepelu i el xut de Luis Rioja, llunyà, rebota en les cames de Juanpe, que descol·loca Gazzaniga i no pot evitar l'1 a 0 per al València.

• I quan encara s'estava recuperant del cop de l'1 a 0, una nova pèrdua en la sortida de la pilota i rematada des de la frontal de l'àrea, aquesta de Dani Gómez, que torna a rebotar a les botes de Juanpe per marcar el 2 a 0 en el 58.

• En el córner posterior, Giorgi Mamardashvili ha fet una gran aturada per salvar el gol del Misehouy.

• En el 75, mans de Tárrega a l'interior de l'àrea, però que Hernández Hernández considera que venen d'un rebot, el qual no ha existit. La pilota havia botat a terra i ha anat al braç de Tárrega.

• El València obté la primera victòria de la temporada.