Xavi, en un moment de l'entrenament d'aquest dissabte (EFE)
Barça

Xavi: "Volem continuar sent líders; no hem de pensar ni en el clàssic ni en l'Inter"

El tècnic blaugrana avisa de les possibles distraccions i diu que cal centrar-se en el partit contra el Celta

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha fet propòsit d'esmena respecte a anteriors partits per mirar d'arreglar el que no va acabar de sortir bé en anteriors partits:  

"A Munic i a Milà no vam fer grans partits però suficients per guanyar. Hem de millorar, hem de seguir sent competitius i provar coses quan estem a la frontal de l'àrea. A vegades ens hem de sortir del guió i generar més coses de les que hem generat últimament."

El tècnic blaugrana no oblida les males sensacions que els va deixar l'arbitratge en la derrota a la Champions al camp de l'Inter, però vol passar pàgina. 

"Vam pensar que era una injustícia i ho seguim pensant, però ja està. Ens centrem en el Celta i ser optimistes. Som líders i ho volem continuar sent (...) Ara no hem de pensar ni en l'Inter ni en el clàssic"

 

El retorn de De Jong a la convocatòria suposa una alegria per a Xavi, que no amaga que podria ser una solució per cobrir les baixes en defensa: 

"Frenkie podria jugar de central perfectament. El vam provar en pretemporada i va donar bona resposta. Tenim altres opcions, tenim la sort de tenir diversos jugadors polivalents, però Frenkie és una bona opció. Està al 100% i ens aporta moltes coses. És una garantia tenir Frenkie disponible." 

Xavi també ha tingut bones paraules per a Chadi Riad, el central del filial que s'estrena en una llista del primer equip:  

"A Chadi el coneixem de la pretemporada i és un futbolista que pot tenir molt bon futur. L'anem seguint i ja pot demostrar coses al filial i al primer equip podria tenir muinuts."

Piqué està cridat a tenir un paper protagonista en els pròxims partits, i Xavi està convençut que el central barceloní estarà a l'alçada de les circumstàncies: 

"Gerard és un futbolista molt fort, dels més forts mentalment que he conegut en la meva carrera, i ens està ajudant. Tant ell com en Jordi o el Sergio lideren el vestidor, i estem molt contents amb ells."  

Xavi ha comentat també la situació de Ferran Torres, que no està tenint gaires minuts i, quan els té, no ho està aprofitant per reivindicar-se:

"Està molt bé, està al 100%. Evidentment, hi ha molta competència, però jugarà i serà important. S'entrena sempre de forma exemplar i és competitiu, en això és un exemple. S'entrena molt bé i no abaixa els braços."

Anar al contingut