Xavi: "No fem del partit una sentència"

Com que n'ha viscut de tots colors, l'entrenador del FC Barcelona ha volgut treure transcendència a un enfrontament que "només són 3 punts de la fase de grups"
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

Xavi n'ha viscut de tots colors al camp del Bayern com a jugador. Com a tècnic, encara no fa ni un any hi va viure una de les pitjors experiències.

"He viscut golejades a favor i golejades en contra amb el Bayern. El futbol és cíclic. No hem guanyat mai en aquest camp. Això parla de la dificultat del repte."

El tècnic, si no hi ha cap contratemps d'última hora, ja té l'onze decidit. Vol gent valenta al camp, amb personalitat. Creu molt més en el rendiment que no pas en l'experiència.

"Hi ha moltes expectatives. El partit de demà no canvia res. És un repte guanyar aquí. Han passat nou mesos i tot ha canviat. Ens veiem capaços de competir demà. Hem de canviar la història. Un dels millors equips de la història. No vull una sentència passi el que passi, perquè això continuarà."

Xavi creu que la visita de demà no té res a veure amb la del desembre passat. Els mètodes de treball han canviat i la mentalitat també i s'ha fitxat un crac mundial com Lewandowski.

"Lewandowski està bé i tranquil. És el líder natural per al grup. És un partit molt especial per a ell. Estarà fresc perquè va descansar. Crec que arribem en un bon moment, tot i aquest camp és d'una gran dificultat."

L'egarenc ha volgut treure transcendència al partit de demà recordant, amb bon sentit de l'honor, que cada partit al Barça és com una final.

"El Barça s'ha de reivindicar cada dia. Això no para en tota la temporada. Cada partit és l'hora de la veritat. Demà, una altra vegada l'hora de la veritat. Estem molt contents. L'any passat ho vam passar molt malament, demà veurem..."

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut