Blaz Janc, jugador del Barça d'handbol (EFE )

EN DIRECTE | Zagreb-Barça, partit de Champions d'handbol

El conjunt blaugrana viatja a Croàcia per jugar la cinquena jornada de l'EHF Champions League amb l'objectiu de continuar amb el ple de victòries europees
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Segueix el Zagreb-Barça de la Champions d'handbol, en directe a Esport3 a partir de les 18.45 hores

 

El Barça d'handbol continua la seva trajectòria per la Champions League. Els culers s'enfronten a l'RK Zagreb en la cinquena jornada de la màxima competició europea i volen continuar la bona ratxa de victòries a la Lliga de Campions i fer el ple de victòries, amb cinc consecutives.

L'equip dirigit per Carlos Ortega arriba en un gran estat de forma al partit de Champions gràcies a tres victòries seguides, després de l'ensopegada del Mundial de Clubs. Sobretot, els blaugranes van demostrar de nou la seva qualitat en la victòria contra l'Aalborg (35-27) al Palau Blaugrana, on es va veure la reedició de la final de la temporada passada.

Per la seva banda, l'RK Zagreb es prepara per al partit després de sumar dos punts en les primeres quatre jornades de competició, que el situa a la setena posició de la classificació. Els croats volen donar un cop a sobre de la taula, ja que no guanyen el Barça des de l'any 2012.

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut