ESPANYOL

En mans de Pacheco: "Podem guanyar al Bernabéu"

Després d'uns mesos convulsos pel que fa a la porteria de l'Espanyol, la seva arribada ha donat estabilitat

Imma Casares FerreiroActualitzat

Fernando Pacheco va aterrar a l'Espanyol en l'últim segon del mercat d'hivern després d'una minietapa per oblidar en l'Almeria del maresmenc Joan Francesc Ferrer, Rubi.

"Des que vaig arribar a l'Almeria vaig notar que no tenia feeling amb l'entrenador i ja vaig veure que seria molt difícil tenir una oportunitat. Quan va sortir la possibilitat de venir a l'Espanyol, vaig dir al meu agent que havíem d'arribar a un acord fos com fos."

Però el seu debut en blanc-i-blau al camp de l'Elx va generar un crit d'unanimitat: "Per fi tenim porter", i es va convertir en un relleu de garanties a Diego López.

"És un afalac, sobretot quan arribes i tens el cuquet del debut i de voler causar una bona impressió.  I, si ha estat així, estic molt content. Diego López és molt amic meu. L'admiro i el respecto molt, però cadascú ha de fer el seu camí. Tant de bo les històries s'assemblin en el bon sentit, però cadascú ha de fer el seu camí."

Set temporades a l'Alabès el van consagrar com un bon aturador de penals. Entre les seves víctimes il·lustres, Cristiano Ronaldo o Leo Messi. Si dissabte es dona el cas, que tremoli Benzema.

"Karim, que és molt amic meu, ja em va marcar un penal. Els penals són una loteria, però, sí, vaig tenir la sort d'aturar un penal a dos dels millors jugadors de la història. Són anècdotes que explicaré als meus nets."

Format al planter del Madrid, el porter extremeny no descarta donar la campanada al Bernabéu de Vinícius i del seu amic Benzema.

"Evidentment que sí. Des del respecte, des de la humilitat, però sabent a quin camp anem. Nosaltres hi anirem amb ambició, i, si estem al nostre millor nivell, podem guanyar qualsevol rival."

I a les seves mans estar tornar a assaltar l'estadi de la Castellana 27 anys després.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut