Mbappé es lamenta de la fractura al nas que es va fer dilluns contra Àustria
Mbappé es lamenta de la fractura al nas que es va fer dilluns contra Àustria (Reuters)
futbol

Encara no ha aterrat a la Lliga i Tebas ja se les té amb Mbappé per qüestions ideològiques

El responsable de LaLiga recorda al crac fitxat pel Madrid que molts milions de persones han votat l'extrema dreta a França

Redacció Esport3Actualitzat

Durant mesos ha semblat que Javier Tebas no podia esperar que es fes oficial el fitxatge de Kylian Mbappé. Orgullós que un dels equips més potents de la competició que presideix, el Reial Madrid, del qual moltes vegades se n'ha declarat aficionat, incorporés un dels màxims candidats a heretar el tron de Messi, un dia esbombava la durada del seu contracte i un altre deixava caure algun altre detall.

En un grapat de declaracions se l'ha vist impacient com un nen que vol estrenar la nova joguina. No obstant, la fusta de polemista de l'advocat ha fet que a les primeres de canvi li hagi enviat un retret dels seus al crac. Un retret ideològic, per ser més exactes.

Tebas, preguntat al sorteig del calendari de Lliga per les paraules de Mbappé en contra dels extrems i animant els joves francesos a votar, ha recordat al davanter que "molts milions de persones" han donat suport a l'extrema dreta gal·la.

Malgrat que el 2022 va confessar haver votat VOX, i a diferència del que pensa un dels capitans d'Espanya com Unai Simón, per Tebas els futbolistes poden opinar en el terreny polític: "Amb educació tothom pot dir el que pensa". Mbappé encara no ha aterrat a Madrid i ja coneix el Tebas polemista.

A nivell esportiu, aquest dimarts s'ha confirmat que Mbappé no jugarà el proper partit de l'Eurocopa, el duel contra els Països Baixos corresponent a la segona jornada, per la fractura al nas que es va fer contra Àustria.

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
Anar al contingut