Eriksen deixa l'Inter per tornar als terrenys de joc

L'Inter de Milà rescindeix el contracte del danès Christian Eriksen

La normativa italiana no permet jugar amb un desfibril·lador implantat, però sí que es pot fer en altres lligues
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Inter de Milà i el danès Christian Eriksen han arribar un acord per rescindir el contracte del jugador perquè pugui tornar a jugar a futbol. El motiu d'haver de deixar l'Inter és que els jugadors que tenen implantat un desfibril·lador no poden jugar a la lliga italiana de futbol.

 

 

 

Eriksen va necessitar un implant d'un desfibril·lador arran dels problemes cardíacs que va tenir en el decurs del partit que la selecció danesa va jugar contra la de Finlàndia a la passada Eurocopa. El danès tenia contracte amb l'entitat italiana fins al 2024.

Segons Martin Schoots:

"És una qüestió de comptabilitat i no tant sobre el mateix Christian. Ell està bé. Passa molt temps amb la seva família. Està en bona forma. Si hi ha més novetats, es comunicaran".

Als Països Baixos no s'aplica la mateixa normativa, la federació neerlandesa no aplica las mateixes regles que Itàlia. Aquest fet ha permès a Daley Bind poder jugar a l'Ajax amb un desfibril·lador. El retorn d'Eriksen a Amsterdam va ser prèviament qualificat com l'opció més convincent des d'Itàlia.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut