Robert Lewandowski es queixa per una dura entrada rebuda en el partit contra Croàcia (EFE)

Es rebaixa l'alarma Lewandowski al Barça: esquiva el virus FIFA amb només un cop

El davanter del Barça, ​​tocat, va arrencar des de la banqueta i, quan va sortir, va ser atropellat pel porter croat. Una jugada que no li impedirà enfrontar-se al Sevilla
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lewandowski

La preocupació del Barça ha estat la possibilitat de perdre el pitxitxi destacat de la Lliga, amb 10 gols, però l'alarma s'ha rebaixat aquest dimecres. Robert Lewandowski torna a Barcelona amb només un cop que no li hauria d'impedir enfrontar-se diumenge al Sevilla.

El davanter polonès del Barça va sentir una molèstia durant l'escalfament en el partit de la Nations League que enfrontava Polònia amb Croàcia a Varsòvia, que va ser definida pel seu seleccionador, Michal Probierz, com una "lleu lesió", sense donar-ne més detalls. Tot i això, en comptes d'alliberar-lo del matx, el va deixar a la banqueta, per fer-lo entrar a la desesperada a la segona meitat del duel, amb el marcador en contra d'1-3.

Robert Lewandowski es va quedar a la banqueta d'inici (EFE)

El polonès va sortir al camp en el minut 62 sense que s'observessin molèsties en els seus gestos. Cap al minut 80, però, el blaugrana va protagonitzar una jugada que va fer posar els pèls de punta als presents. Lewi es va endur un fort cop de Livakovic, porter de Croàcia, que va acabar expulsat

La reacció de Robert Lewandowski després de rebre l'entrada (EFE)

Esquiven el virus FIFA en l'aturada d'octubre

Lewandowski havia aconseguit anticipar-se al porter croat, que va acabar atropellant el polonès. Va acabar adolorit, tot i que la molèstia no li va impedir seguir al terreny de joc fins al final del matx.

Si, com sembla indicar, tot queda en una contusió, Lewandowski, igual que amb l'ensurt Lamine Yamal, haurà esquivat el virus FIFA en aquesta aturada d'octubre.