Flick i Deco conversen abans de l'acte d'Iniesta aquest dimarts a Barcelona (EFE)

Esperada resposta d'Andrés Iniesta sobre Hansi Flick

El manxec ha aprofitat per valorar la feina de l'alemany al final de l'acte en què ha anunciat la seva retirada
Redacció Esport3 Actualitzat

El següent pas en el món del futbol d'Andrés Iniesta serà treure's el carnet d'entrenador, com ha anunciat en l'acte que ha servit per escenificar la seva retirada. El manxec ha après d'alguns dels millors tècnics de l'última era, com Guardiola o Luis Enrique, també ha reconegut prendre bona nota de la feina de Hansi Flick al Barça. La seva valoració dels primers mesos de l'alemany no pot ser més positiva:

"Tant de bo el míster pugui ser molts anys aquí perquè això seria un gran senyal per al nostre club. Voldria dir que les coses funcionen bé i que tots estem molt feliços amb ell. No tinc cap dubte que la feina que està fent, i que farà, serà fantàstica i que els que som a fora l'únic que hem de fer és donar suport i esperar que les coses vagin bé."

Iniesta se'n guarda prou, d'aconsellar Flick com tampoc ho va fer abans amb el seu amic Xavi, tots dos presents en l'esdeveniment celebrat al Port de Barcelona. Encara li queda formar-se molt si vol ser tan bo a les banquetes, com ho ha estat a la gespa. Humil com és, ho ha expressat amb aquesta frase simpàtica:  

"Jo no he anat ni a la primera classe, o sigui que imagina't el temps que pot passar d'aquí que el tingui [el carnet d'entrenador]."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut