Dos milions d'espectadors han connectat amb el canal, que es consolida com a referent de l'esport català

Esport3 registra el millor mes de setembre de la seva història

Dos milions d'espectadors han connectat amb el canal, que es consolida com a referent de l'esport català

Esport3 registra el millor mes de setembre de la seva història, amb 1.963.000 espectadors, 93.000 més que el mateix mes de l'any anterior.  Inici de temporada espectacular. Diumenge 15, coincidint amb el derbi català de futbol Girona-FC Barcelona, és el dia que Esport3 anota la millor quota mensual (3.0) que és, també, la millor quota diària des del 8 de març del 2017. Xifres de rècord, refermades una setmana després. Diumenge 22, el "Gol a gol" va aconseguir la tercera millor nota de l'any, amb 306.000 espectadors d'audiència acumulada i un 8,3% de quota. 

L'esport en directe segueix sent una de les grans apostes del canal. La Lliga catalana de bàsquet i la Lliga de Campions d'handbol han estat les retransmissions més seguides. Un mes en què han estat protagonistes, també, l'hoquei patins, el futbol sala, la Copa del Món de piragüisme, les curses populars, els dracs catalans de rugbi, la King's i la Queens League i la Copa Amèrica de vela.

Els esports, líders en directe a la plataforma 3Cat

Els esports ocupen les primeres posicions del rànquing de les emissions més vistes en directe a la plataforma 3Cat, amb la final de la Lliga catalana de bàsquet entre el Baxi Manresa i el Barça, amb 28.400 dispositius únics connectats i en primera posició. En tercer lloc, el partit entre el Barça i el MoraBanc Andorra, amb 20.600 dispositius únics connectats; i en quarta posició, l'enfrontament entre el Bàsquet Girona i el Barça, amb 19.800 dispositius únics connectats. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut