Estrada Fernández esclata contra el VAR: "Hi ha falta de criteri en les decisions"

L'excol·legiat professional de Primera Divisió ha valorat la trepitjada sobre Pau Víctor que ha acabat en el segon gol de l'Osasuna, que segons Fernández hauria d'haver estat anul·lat
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça va viure la pitjor nit a la Lliga i va encaixar la primera derrota del curs. El partit, però, podria haver tingut un altre destí si el VAR hagués intervingut en la jugada que va acabar en el golàs de Bryan Zaragoza. El jugador del Barça Pau Víctor va rebre una trepitjada de Lucas Torró, que primer va tocar clarament la pilota, però llavors va impactar amb els tacs al turmell del blaugrana.

L'excol·legiat de Primera Divisió Estrada Fernández va valorar l'acció al programa "Gol a gol" d'Esport3, on va esclatar contra la falta de criteri que està demostrant el VAR en aquest inici de Lliga. Segons ell, la jugada hauria d'haver estat revisada pel videoarbitratge i s'hauria d'haver anul·lat el gol.

"Torna a demostrar aquesta falta de criteri (del VAR), que és un criteri a l'atzar i que ens indica que no hi ha un conductor davant d'aquest CTA, que és el que fa les guies que han de seguir els àrbitres al terreny de joc."

Segons Estrada Fernández, si la mateixa acció s'hagués produït dins de l'àrea, hauria estat penal amb un "consens unànime". I és que l'acció s'ha de valorar en funció de si és targeta groga o no per a l'infractor. 

"No tenim la intervenció del VAR, perquè se li creuen els cables, i és perquè tenen la possibilitat de veure les imatges i veuen que el jugador de l'Osasuna toca primer la pilota. Com que passa això, el VAR no hi entra, per mi de manera errònia."

"Per mi la jugada s'ha d'aturar a la trepitjada, perquè, a més, són directrius de la UEFA i del mateix CTA. S'hauria d'haver anat al monitor i si no es fa; és normal que la gent no entengui per què hi ha un criteri diferent del partit contra el Rayo, quan s'anul·la un gol."


La jugada a la qual fa referència Estrada Fernández és la que va protagonitzar Jules Kounde just abans d'un gol de Robert Lewandowski. Llavors, el VAR va anul·lar la diana del polonès per una lleu trepitjada del francès a Chavarría. 

La conversa de Pedri amb Cuadra Fernández 

Un dels barcelonistes que es van mostrar més descontents per l'acció era Pedri. El migcampista, capità de l'equip contra l'Osasuna, va protestar la jugada a Cuadra Fernández diverses vegades. Fins i tot, les càmeres van captar una breu conversa entre tots dos al túnel de vestidors abans de la segona part. 


Després del partit, als micròfons de TV3 Pedri també va comparar la trepitjada a Pau Víctor amb la que va fer Jules Kounde a Vallecas.

"Crec que és falta perquè al camp del Rayo ens anul·len un gol perquè Jules trepitja un jugador del Rayo i és més fluix del que hi ha avui. L'àrbitre m'ha dit que si toca pilota ja no és falta i no ho he entès."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut