Sergio Busquets va provocar l'expulsió de Thiago Motta en el Barça-Inter de semifinals de Champions

Brutal estripada d'un ex del Reial Madrid contra Sergio Busquets

El migcampista blaugrana ha estat en el punt de mira d'un rival amb el qual es va veure les cares més d'una vegada
Redacció Esport3 Actualitzat

La semifinal de la Champions League del 2010 contra l'Inter de Milà ha estat una de les més tenses que s'ha viscut a Can Barça. Els de Pep Guardiola necessitaven remuntar el 3-1 del Giuseppe Meazza per jugar la gran final al Santiago Bernabéu. No va poder ser. L'Inter de José Mourinho es va defensar amb tot i va ser finalista.

El partit va deixar alguns moments polèmics: el gol anul·lat a Bojan, els aspersors engegats a Mourinho... i l'expulsió de Thiago Motta. Una vermella directa que va arribar després d'un cop de mà a Sergio Busquets al minut 27. La imatge del blaugrana a terra amb les mans a la cara va fer la volta al món. 

L'últim a recordar-la ha estat l'exfutbolista Wesley Sneijder. L'any 2010 el neerlandès militava a les files de l'Inter i va viure l'acció en primera persona. Ara, en una entrevista a Ziggo Sport no ha dubtat a carregar durament contra Sergio Busquets.

"Motta va donar un cop i Busquets va començar a rodar per terra mentre mirava entre les seves mans per veure si Motta havia vist la vermella. Llavors va aixecar-se i estava bé, el ploramiques. Era un personatge desagradable contra qui jugar."


Sneijder, que va jugar al Madrid del 2007 al 2009, ha extrapolat el comportament de Busquets a altres partits en què el neerlandès i el català es van trobar sobre el terreny de joc. 

"Quan rebia un cop es posava a plorar. Era un complet ploramiques. Em discutia amb ell literalment a cada partit. En un moment donat li vaig dir: 'Et veuré a Eivissa a l'estiu i llavors tornarem a parlar'."

"Era un jugador extremadament molest, sempre entregava la pilota a la resta, però mai era capaç de rebre-la."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut