Bielsa dona indicacions a Suárez abans de fer-lo entrar al camp en un partit amb l'Uruguai
Bielsa dona indicacions a Suárez abans de fer-lo entrar al camp en un partit amb l'Uruguai (@FernandezSurkov)
Futbol

Estripada monumental de Luis Suárez contra Marcelo Bielsa

El davanter uruguaià, ja retirat de la selecció, carrega contra el tècnic de la celeste

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Suárez va carregar sense pèls a la llengua contra Marcelo Bielsa, seleccionador de l'Uruguai des del 2023. El davanter de l'Inter Miami, ja des de la distància d'haver-se retirat de la celeste fa gairebé un mes, va deixar-se anar en un programa de Directv Sports. El màxim golejador de la història "charrúa" va criticar les formes de fer de Bielsa i va confessar haver callat:

"Algunes situacions que es van generar durant la Copa Amèrica em van fer molt mal, però calia callar per respecte a la selecció."

Segons el pistoler, de 37 anys, l'actual seleccionador ha trencat el bon ambient que hi havia abans: 

"A les instal·lacions, els treballadors no poden entrar, ni saludar, ni menjar amb nosaltres. Sembla que hagin de vigilar per quina porta entren. Em trenca l'ànima que es visqui així al Complejo Celeste." A més, Suárez ha posat sobre el paper diversos episodis sobre els seus companys. 

El cas de l'internacional Agustin Canobbio n'es un dels exemples.

"Molt dies de la Copa Amèrica el va posar a entrenar-se amb els futbolistes de la sub-23. Van ser com exercicis de sparring, i això és una falta de respecte gegant." Un altre dels casos que esmenta és el de Matís Vecino. "Va ser el primer que ho veia a venir. Ningú es va preguntar per què un futbolista com Vecino, de només 30 anys, va marxar d'un dia per l'altre?" 

Prohibit saludar

L'uruguaià també fa referència a una anècdota concreta. Un dia, Bielsa els va demanar que no saludessin la gent i Suárez s'hi va negar.

"A la gent, la saludarem de totes maneres."

I per no saludar, el seleccionador tampoc realitzava aquesta formalitat amb els jugadors. Segons Suárez:

"Molts jugadors van fer una reunió per demanar a l'entrenador que, com a mínim, ens digués "bon dia". Ni saludava."

Per últim, l'ex del Barça va admetre que havia parlat amb Edinson Cavani, la seva mitja taronja a la davantera durant tants anys, i es va permetre esbombar que compartien opinió sobre el "loco":

"Ens fa mal deixar el grup ara perquè ens sentíem capacitats per continuar. Bielsa ha separat tot el grup, fins i tot en la forma d'entrenar-se."

 

 

Anar al contingut