Ter Stegen, en un moment del clàssic del Bernabéu
Ter Stegen, en un moment del clàssic del Bernabéu (EFE)
barça

Estripada monumental de Ter Stegen, secundada per Xavi, per la falta de la tecnologia de gol

El porter del Barça no amaga la seva frustració per una jugada que hauria pogut decantar un clàssic perdut als últims instants

Redacció Esport3Actualitzat

Estripada monumental de Marc-André ter Stegen per la jugada més polèmica del clàssic: el gol fantasma de Lamine Yamal que l'equip arbitral no ha concedit emparant-se en la manca d'una presa televisiva prou concloent. Si la jugada ha reobert el debat sobre la necessitat de la tecnologia de gol a la Lliga, el porter del Barça ho té clar:

"No trobo paraules per explicar què passa a la línia de gol. És una vergonya per al futbol mundial. Aquest món mou molts diners però no per al que és important."

Xavi és de la mateixa opinió

L'opinió contundent de l'internacional alemany ha trobat el suport del seu entrenador, Xavi Hernández:

"Totalment d'acord [amb Ter Stegen], no hem de callar. Vaig dir que tant de bo l'àrbitre passés desapercebut i l'encertés, doncs cap de les dues coses... Hem estat millors que el Madrid, sento una sensació d'injustícia. He de ser sincer."

Sobre si ha pensat que era el seu últim clàssic a la banqueta, ha evadit la resposta amb un "no és el moment", referint-se al debat sobre el seu futur.

Mira el resum del Madrid-Barça (3-2)

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut