Samuel Eto'o en una imatge d'arxiu
Samuel Eto'o en una imatge d'arxiu
futbol

Eto'o, declarat oficialment pare d'un noia madrilenya de 22 anys

L'exfutbolista s'havia negat a reconèixer la paternitat de la jove, que va néixer el 1999, quan el davanter camerunès jugava a l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

Samuel Eto'o ha estat notícia en les últimes hores per un afer extraesportiu. I és que el jutjat de primera instància número 83 de Madrid ha declarat l'exfutbolista pare d'una jove, que actualment té 22 anys, Erika do Rosário Nieves. Una sentència que ha arribat quatre anys després que la noia va presentar la demanda per aconseguir el reconeixement d'Eto'o com el seu pare biològic.

La sentència també condemn l'exdavanter del Barça, Reial Madrid, Mallorca i Espanyol, entre altres equips, a pagar una pensió mensual a la noia de 1.400 euros, amb caràcter retroactiu des que es va presentar la demanda.

Erika és fruit d'una relació d'Eto'o amb Adileusa do Rosário. La parella es va conèixer en una discoteca de Madrid el 1997, quan el futbolista jugava al Leganés. El febrer del 1998, la dona va comunicar al davanter camerunès que estava embarassada, però el futbolista se'n va desentendre i no va reconèixer mai la paternitat de la nena, que va néixer a Madrid el 1999, quan Eto'o jugava a l'Espanyol.

 

Anar al contingut