Jugadors i aficionats del Sabadell han celebrat un triomf èpic (@CESabadell)
Futbol

Eufòria a Sabadell: el temps afegit més trepidant

El club arlequinat ha vist com li empataven (1-1) en el minut 88 i ha acabat guanyant per 3-2 en el 90+16'

Redacció Esport3Actualitzat

El Centre d'Esports Sabadell no és un equip que abaixi fàcilment els braços. Ho ha demostrat aquest diumenge en el partit que l'ha enfrontat amb l'Atlètic Balears (3-2), corresponent a la vuitena jornada de la Segona Federació. L'equip vallesà s'ha avançat al tram final del partit, en el minut 76, gràcies a un gol de penal de Sergio Cortés.

Era un resultat exigu i podia donar lloc a sorpreses. Però ningú a la Nova Creu Alta es creia ni de bon tros el que viuria en els minuts següents. Daniel Plomer ha empatat per a l'Atlètic Balears en el minut 88. Una gerra d'aigua freda que ha quedat oblidada pel gol salvador de Marc Marruecos, en el setè minut del temps afegit. L'àrbitre havia marcat vuit minuts de temps extra. La victòria local estava a tocar.

Però encara quedaven sorpreses. En el novè minut de l'afegit, en l'última que ha tingut l'equip illenc, Sergio Moreno ha empatat. El Sabadell no  s'ha desanimat i ho ha continuat intentant amb premi: al minut 90'+16', quan l'àrbitre ja es posava el xiulet a la boca per xiular el final, un atac local ha acabat amb mà a l'àrea visitant. El penal, molt protestat pels jugadors de l'equip mallorquí, l'ha fet Sergio Cortés, que ha marcat així el seu segon gol de la tarda. 

Amb el final, hi ha hagut fins i tot una petita invasió de camp. I amb raó: el Sabadell ha aconseguit una victòria èpica que el manté líder provisional del grup 3. 

Anar al contingut