Ewa Pajor, màxima golejadora de la Bundesliga (wolfsburg.de)
Futbol

Ewa Pajor diu adeu oficialment al Wolfsburg i ja pensa en el Barça

Després de nou anys i 14 títols, Ewa Pajor s'acomiada del Wolfsburg i posa rumb a Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça cada cop és més a prop de fitxar la davantera Ewa Pajor. La internacional polonesa, de 27 anys i atacant de referència del Wolfsburg, ha anunciat que deixarà el club alemany a final d'aquesta temporada.

Després de nou anys amb la samarreta verda i blanca, Ewa Pajor deixarà les Wolves al final a petició pròpia per seguir un nou repte a l'estranger. Tots els camins porten al Barça: un reforç de luxe per a la plantilla blaugrana. 

Pajor tenia una clàusula de rescissió de 500.000 euros, però segons el comunicat del club, la polonesa ha fet ús d'una clàusula d'exoneració pactada contractualment, de manera que podrà arribar lliure al Barça.  L'equip blaugrana també incorporarà aquest estiu la portera del Manchester City Ellie Roebuck, com va avançar el diari "Sport".

Qui és Ewa Pajor?

Pajor es va traslladar a Wolfsburg des del seu club natal polonès, el Medyk Konin, l'estiu del 2015 com a talent de 18 anys. Des de llavors, ha jugat 120 partits amb les verd-i-blanques.

Pajor ha fet un total de 134 gols i té les millors perspectives de convertir-se en la màxima golejadora de la temporada actual de la Google Pixel Women's Bundesliga. 

Miedema, no

Diversos mitjans anglesos situen Miedema al Manchester City. El Barça va mostrar gran interès en el fitxatge de la neerlandesa fa un parell d'estius, però finalment, va renovar amb l'Arsenal. Ara mateix, la davantera ja no és objectiu per al club blaugrana. La neerlandesa encara no ha recuperat el seu millor nivell després de superar una lesió d'encreuats, que la va deixar fora de l'equip tot un any, fins a l'octubre del 2023

Anar al contingut