Exemple en la derrota: el gest d'Aitana que inunda d'orgull el barcelonisme

Tot i el final amarg, la de Sant Pere de Ribes va rebre la medalla de subcampiona i la va ensenyar reivindicant el camí traçat a la Champions
Redacció Esport3 Actualitzat

La seva estima entre el barcelonisme ja estava fora de dubte, però Aitana Bonmatí va tornar a demostrar que també és un model de comportament per a tots els aficionats al futbol. Tot i que feia pocs minuts que acabava de perdre la Champions de Torí, la jugadora de Sant Pere de Ribes va rebre la medalla de subcampiona de mans del president de la UEFA, Aleksander Ceferin, i la va ensenyar orgullosa a la càmera.

Ni se la va treure ni va mirar amb desgana el premi de consolació. Amb aquest gest tan allunyat de les actituds de menyspreu vistes en altres finals, la "14" del Barça reivindicava el camí traçat en una Lliga de Campions que, passés el que passés, ja havia entrat en la història pels dos rècords mundials seguits d'assistència en un partit femení. I, de passada, recordava el valor d'arribar a acaronar el màxim trofeu continental per a un grup de jugadores que fa uns anys ni ho podien somiar.

Saber guanyar i saber perdre. Una lliçó en la derrota que s'està fent viral.

"Fer autocrítica per millorar"

La jugadora de 24 anys ha fet una piulada aquest diumenge en què demana "fer autocítica per millorar i continuar el camí":

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut