Mikayil Faye i Dino Klapija jugaven al Kustosija de Zagreb, equip propietat de Bara

Faye, l'aprenent d'Araujo: jugada espectacular amb el Barça Atlètic

El senegalès, fitxat aquest estiu, destaca amb el filial i pot ser una bona alternativa per a la defensa del primer equip
Sergi Puy Parache Actualitzat

La imatge més espectacular del Barça Atlètic-Terol d'aquest diumenge no ha estat cap gol ni cap filigrana sinó l'anticipació poderosa i contundent de Mikayil Faye. Una entrada que exemplifica el nivell defensiu del jove futbolista, que ja s'ha guanyat les primeres comparacions amb Ronald Araujo, i no només pel seu pentinat. 
 

En un inici de temporada irregular, les actuacions de Faye han estat una de les bones notícies del Barça Atlètic. Com Araujo, el central senegalès és molt intens en els duels, i a més té bon peu per sortir amb la pilota jugada. Un perfil espectacular per a la Primera RFEF que podria ser una alternativa per al primer equip. 

De fet, el seu entrenador al filial, Rafa Márquez, n'ha parlat després del partit contra el Terol i s'ha mostrat convençut que estaria preparat per al repte.

"Si així ho considera el primer equip, jo crec que és un jugador molt capaç i, si les circumstàncies ho requereixen, pot fer una bona feina."

El senegalès ja va fer la pretemporada sota les ordres de Xavi i va deixar bones sensacions. El jove central va fer el seu debut en el partit contra el Milan. 

"El monstre", com l'anomenen per les seves capacitats físiques, té 19 anys i va arribar al Barça Atlètic el juny passat. El club blaugrana el va incorporar procedent del modest Kustosija Zagreb de la Segona Divisió croata, en un fitxatge que podria sorprendre però que ja comença a donar fruits. El jove futbolista té contracte amb el Barça fins al 2027 i una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros. 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut