Càlida abraçada entre Fermín i Pedri en un entrenament del Barça (FCB)

Via lliure: Fermín i Lamine Yamal, a disposició de Flick per al Barça-Sevilla

El davanter s'ha sotmès a més proves mèdiques que han confirmat que no té cap lesió. La sobrecàrrega el fa ser dubte de cara al Sevilla.
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lamine Yamal

El migcampista Fermín López ha estat la principal novetat a la primera sessió de la setmana del Barça, ​​després de quatre dies de descans i encara sense els internacionals. Tot apunta que l'andalús, que a mitjans de setembre es va tornar a fer una lesió muscular quan encara no tenia l'alta, estarà disponible en la visita del Sevilla del diumenge vinent, un partit que també podria jugar Lamine Yamal.

Aquest dilluns el davanter s'ha sotmès a més proves mèdiques a la Ciutat Esportiva un cop retornat de la concentració del combinat estatal. La revisió ha confirmat el primer diagnòstic de la RFEF. El jugador no té cap lesió muscular als isquiotibials, només una sobrecàrrega. De la seva evolució durant la setmana en depèn la participació de Lamine Yamal al compromís de la jornada vinent. 

La de Fermín és la primera bona notícia d'una setmana en què també s'espera la recuperació de Dani Olmo, a la recta final de la seva afecció. Qui també podria tornar és l'enyorat Gavi, després d'onze mesos a la infermeria.

No obstant, amb el de Los Palacios els serveis mèdics i el cos tècnic tenen clar que cal anar amb precaució. I més amb vista al "Tourmalet" de partits de la màxima exigència que ha d'afrontar l'equip les setmanes entrants: Sevilla, Bayern de Múnic, el clàssic i el derbi de Montjuïc.

ARXIVAT A:
Lamine Yamal Hansi Flick
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut