Ferran Torres té una ruptura del bíceps femoral (FCB)

Ferran Torres es trenca i De la Fuente crida Bryan Gil, del Girona

Segons les primeres exploracions, Ferran Torres té una ruptura del bíceps femoral. Es perdrà la convocatòria amb la "roja"
Redacció Esport3 Actualitzat

Ferran Torres no ha aguantat ni tres minuts al camp, s'ha vist obligat a demanar el canvi en notar una punxada a la part posterior de la cuixa dreta. El blaugrana amb prou feines ha pogut jugar al camp de l'Alabès i s'ha hagut de retirar.

Segons apunten les primeres valoracions, pateix un trencament al bíceps femoral que el deixarà algunes setmanes de baixa i li impedirà viatjar amb la selecció espanyola.

El de Foios ha marxat visiblement contrariat, conscient que la seva lesió el podria deixar diversos partits fora dels terrenys de joc. El Barça, afortunadament per a Ferran, no torna a jugar fins al 20 d'octubre. Veurem si Flick pot comptar amb ell per al partit contra el Sevilla a Montjuïc.

Si no hi ha cap contratemps, aquella jornada el Barça recuperaria fins a tres jugadors: Dani Olmo, Fermín López i Gavi. Una altra de les possibles novetats de cara a aquest partit podria ser el porter polonès Szczesny, que ja compta amb l'OK de LaLiga.

 

Canvis a la convocatòria d'Espanya 

A més de l'absència de Dani Carvajal, la lesió de Ferran Torres ha fet que Luis de la Fuente hagi de buscar nous futbolistes per enfrontar-se a Dinamarca i Sèrbia els propers dies 12 i 15 d'octubre. El seleccionador espanyol ha convocat dos nous internacionals: Bryan Zaragoza, de l'Osasuna, i Bryan Gil, del Girona, que s'incorporaran dilluns 7 d'octubre a la concentració de la Ciutat del Futbol de Las Rozas.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut