Ferran Torres, molt feliç després d'anunciar-se el seu fitxatge pel Barça (@FCBarcelona_cat)
Barça

Ferran Torres: "És un pas enorme en la meva carrera i tinc l'entrenador ideal per créixer"

El jugador valencià s'ha mostrat molt satisfet del seu fitxatge pel Barça i ha assegurat que és un gran pas en la seva carrera

Redacció Esport3Actualitzat

Després de passar la revisió mèdica i firmar el contracte com a nou jugador del Barça, Ferran Torres ha fet les primeres declaracions com a nou futbolista blaugrana. El jugador valencià s'ha mostrat molt satisfet del seu fitxatge pel Barça i ha assegurat que és un gran pas en la seva carrera.

"Primer de tot, estic molt content d'unir-me a aquest gran club. Espero seguir creixent com a futbolista i com a persona i ajudar el Barça a ser el que és, un dels millors clubs del món. Molta il·lusió d'estar aquí. És un pas enorme en la meva carrera per seguir creixent, per intentar marcar gols i créixer com a jugador i com a persona. Tinc l'entrenador ideal, un club que està il·lusionat amb la meva arribada i estic desitjant poder estar ja amb l'equip."

Ferran Torres ha tingut paraules d'elogi pel seu nou entrenador, Xavi Hernández, amb qui espera millorar i créixer com a jugador i també com a persona.

"Sé la carrera que té com a jugador, és impecable, i ara com a entrenador el mateix. Sé que és un entrenador formidable, que m'ajudarà a créixer i a millorar i estic desitjant poder començar."

Per últim, el nou davanter blaugrana s'ha definit com un jugador polivalent en atac i espera ajudar el seu nou equip marcant gols, donant asssitències i també aportant en tasques defensives.

"Espero aportar polivalència, puc jugar en les tres posicions de davant i això és important per si hi ha lesions i intentar ajudar l'equip marcant gols, donant assistències i també a defensar."

El davanter valencià ja ha fet el primer entrenament a les ordres del seu nou entrenador.

Anar al contingut