Joan Laporta i Florentino Pérez durant l'últim clàssic al Camp Nou
Florentino Pérez amb Joan Laporta en un clàssic al Camp Nou
Barça

Florentino Pérez assistirà al clàssic de dissabte a Montjuïc

El president blanc va plantar el Barça en el duel de la temporada passada

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, no serà aquest dimarts a Braga, en el partit de Champions del seu equip. Sí que se l'espera, però, al clàssic de dissabte a Montjuïc, tant a la llotja de l'Estadi Olímpic Lluís Companys com al dinar de directives.

En l'últim partit contra el Barça, el president del Reial Madrid va decidir no anar-hi per no trobar-se amb un ambient hostil, i va assistir aquell dia a un partit de bàsquet. Les relacions entre tots dos clubs s'havien tensat després que els blancs anunciessin que es presentaven com a acusació particular en el cas Negreira.

Tot i això, la relació entre els dos clubs mai ha estat trencada del tot. Al cap i a la fi, els dos clubs tenen interessos comuns, com ara la Superlliga, pendent de la sentència del Tribunal Europeu. Precisament aquest dimarts s'ha conegut que la data en què es farà pública serà el 21 de desembre.

Al gest de Florentino s'hi ha d'afegir l'abraçada efusiva entre el president blaugrana, Joan Laporta, i José Ángel Sánchez, a l'Assemblea de la Lliga de dimarts. El desgel és evident.

 

 

Anar al contingut