Kylian Mbappé, durant el partit contra el Vila-real (Reuters)
Futbol

França, amb la mosca rere l'orella amb Kylian Mbappé

Mitjans i analistes francesos no entenen que Mbappé fos titular amb el Reial Madrid quan va ser dispensat de jugar amb la selecció francesa per molèsties

L'absència de Kylian Mbappé de la llista de convocats de la selecció francesa per als dos pròxims partits de la Nations League va sobtar els mitjans francesos. Didier Deschamps, a l'hora de justificar-la, va explicar que no volia "córrer riscos" amb la seva gran estrella. Era comprensible, tenint en compte que el crac madridista acabava de recuperar-se d'una lesió i tot just havia jugat uns minuts en el matx precedent del seu equip.

Però la titularitat del davanter de Bondy aquest dissabte, en el partit contra el Vila-real, ha posat la mosca rere l'orella dels principals mitjans i analistes del país de l'hexàgon. Tant, que s'espera amb molt d'interès la roda de premsa de Didier Deschamps d'aquest dilluns, on l'absència de l'exjugador del PSG monopolitzarà possiblement l'acte.

Plou sobre mullat des que Mbappé és jugador del Reial Madrid. La primera actitud "sospitosa" va ser la seva negativa a jugar amb la selecció olímpica francesa, que buscava l'or als "seus" Jocs de París. No va ser l'únic que no va respondre a la petició de Thierry Henry. Els seus nous companys, Eduardo Camavinga i Aurélien Tchouaméni, entre d'altres, tampoc hi van ser.

Al setembre, el nou crac blanc va haver de silenciar la mala maror que hi havia al seu voltant: "Estic content de ser a Madrid, però el meu plaer de jugar per la selecció francesa no ha disminuït". Al seu país, però, no ho tenen tan clar.

"Si ha jugat aquest dissabte és apte per jugar amb França. Això no és normal!", s'exclamava Bixente Lizarazu, exinternacional i actual analista de la cadena Téléfoot. També a les pàgines de l'Équipe es posa en dubte la implicació de Mbappé amb els "bleus" en un moment especialment delicat, amb Deschamps en el seu moment més baix de popularitat i havent de fer front a la retirada de la selecció d'Antoine Griezmann, l'altre gran símbol de la selecció els últims anys. Deschamps, fins ara, mantenia el mateix discurs: "No tinc dubtes sobre el compromís de Mbappé". Caldrà veure si aquesta màxima es manté encara invariable o hi ha algun canvi.    

 

   

 

 

 

Anar al contingut