Frimpong, el fitxatge més desitjat de Hansi Flick per al seu Barça

L'últim capítol del "Barça reservat" revela que el neerlandès del Leverkusen és el jugador que ocupa el número 1 de la llista del nou entrenador
Redacció Esport3 Actualitzat

En les converses entre Hansi Flick i Deco, el jugador que el tècnic alemany ha posat al davant de la resta entre els possibles fitxatges del Barça aquest estiu és Jeremie Frimpong. Flick és conscient que la situació econòmica del Barça no convida a pensar que aquest estiu podrà incorporar molts nous jugadors. Si n'hagués de triar un, segons el que ha comunicat a la direcció esportiva, seria Frimpong, segons ha avançat el periodista Oriol Domènech al pòdcast de Catalunya Ràdio "Barça reservat".

Flick coneix bé el jugador del Leverkusen per la seva trajectòria a la Bundesliga i el valora especialment per la seva verticalitat i la possibilitat de fer-lo jugar en diverses posicions, més o menys ofensives i sempre per la banda dreta.

Frimpong, aquests dies a les ordres de Ronald Koeman a l'Eurocopa, suposaria també certa competència per a Lamine Yamal com a jugador d'atac per la banda dreta. Raphinha, una altra alternativa per a aquesta posició, no acabaria de convèncer el nou entrenador del Barça.

Tot i que els objectius per reforçar la plantilla del Barça també passen per fitxar un migcentre i que el Barça té coll avall que és una missió que no es pot esquivar, la idea seria posar la majoria d'esforços econòmics en el fitxatge de Frimpong, si el Leverkusen de Xabi Alonso obre la porta a un possible traspàs.

Si aquest futbolista de futur, de només 23 anys i amb contracte fins al 2028, arribés al Camp Nou, caldria buscar una alternativa més econòmica per reforçar el migcamp.

ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut