Ganes de tornar a Montjuïc: el Barça ja ha venut més del 50% dels abonaments

Els abonats de l'any passat a l'Estadi Olímpic van exhaurir la setmana passada les localitats de lateral, i aquest dilluns s'obre la venda a la resta d'abonats del Camp Nou
Redacció Esport3 Actualitzat

Qui vulgui un abonament a la zona del lateral de Montjuïc per a la temporada que ve ja fa tard. Es van exhaurir la setmana passada, durant el període de preferència per als 17.900 socis que ja van ser abonats al Lluís Companys durant la campanya 2023-2024. També s'ha esgotat la zona de tribuna. Aquests primers dies de venda, de fet, van acabar amb més de 14.000 sol·licituds.

A la pràctica, això vol dir que pràcticament tothom repetirà i que ja s'han venut més del 50% dels abonaments disponibles, que són concretament 27.385. 

Aquest dilluns s'ha obert la venda per a tots aquells socis que eren abonats del Camp Nou abans del "trasllat" i que l'any passat no van adquirir passi per a Montjuïc. Aquesta tendència ha instal·lat l'optimisme dins el club, on es confia que se superaran amb escreix els abonats de l'any passat. Si hi hagués més demanda que oferta i se superessin els abonaments disponibles, s'hauria de fer un sorteig cada partit entre tots els socis que haguessin confirmat la seva assistència sis dies abans del matx.

Els abonaments que estan a la venda són per a la primera meitat de la temporada, perquè el Barça confia que la segona es podrà jugar ja al remodelat Camp Nou. Si es confirmen aquestes previsions, el club té previst informar més endavant sobre la manera d'abonar-se al nou estadi.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut