FUTBOL

Garcia Pimienta, nou entrenador del Las Palmas

El tècnic barceloní substitueix a la banqueta Pepe Mel i firma contracte fins al juny del 2023, acompanyat d'un altre exentrenador blaugrana, Àlex García

Lluís Cervelló TorresActualitzat

Francesc Xavier Garcia Pimienta es el nou entrenador del Las Palmas. El club canari ho ha fet oficial aquest migdia, hores després de la destitució de Pepe Mel. L'extècnic del Barça B torna a les banquetes mesos després de deixar la disciplina blaugrana, on havia estat durant gairebé 20 anys. Firmarà contracte pel que queda d'aquesta temporada i la que ve, és a dir fins al juny del 2023. Pimi arribarà al conjunt canari acompanyat d'Àlex Garcia, que també va ser acomiadat del FC Barcelona l'estiu passat.

L'objectiu principal del nou tècnic serà situar de nou el Las Palmas en les posicions del play-off d'ascens a Primera Divisió. La derrota d'aquest cap de setmana al camp del Fuenlabrada (3-2) ha fet baixar l'equip a la cinquena posició. Aquesta és la quarta temporada de l'equip groc a la categoria de plata després del descens el 2018, i fins ara mai ha aconseguit acabar la Lliga entre els sis primers classificats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut