Espanyol

Gastón Valles: el doble protagonisme del nou heroi perico

El davanter uruguaià va debutar dissabte amb assistència amb el primer equip i diumenge va marcar amb el filial

Redacció Esport3Actualitzat

Gastón Valles es va incorporar al filial de l'Espanyol a finals del mercat hivernal procedent del Vélez-Málaga de 2a RFEF. El jugador uruguaià s'ha convertit en un dels revulsius pericos aquest cap de setmana.

Dissabte va debutar amb el primer equip i va donar l'assistència Lazo del gol de la victòria en la remuntada espectacular al camp de l'Eibar. Diumenge al matí, poques hores després, va ser titular amb l'Espanyol B, que jugava contra el Peña Deportiva, i va anotar el primer gol del partit al minut 10.

"Estic molt content perquè van ser dues victòries molt importants per al club. Per seguir a dalt els dos equips. Molt content per aportar", deia Valles. 

Aquest curiós cas, on un futbolista juga dos partits diferents en un mateix cap de setmana, està permès en les normes de la Federació Espanyola de Futbol i s'especifica que els partits s'han de jugar en dies diferents:

"Estarà permès que futbolistes de futbol i futbol sala o de futbol platja d'un mateix club siguin alineats en totes dues competicions, indistintament, sempre que els partits es disputin en dies diferents, sense necessitat de canviar de llicència, sempre que compleixin amb la reglamentació FIFA referent a això."

La línia esportiva del conjunt blanc-i-blau per aconseguir l'ascens a Primera Divisió és l'aposta per jugadors joves com Jofre, Omar El Hilali o el mateix Gastón Valles.

El cas de l'uruguaià no ha estat l'únic d'aquest cap de setmana. De fet, el defensa culer Héctor Fort va jugar sis minuts dissabte amb el primer equip i diumenge en va disputar cinquanta-set amb el Barça Atlètic.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut