Pedri, posant-li el braçal de capità a Gavi, en una imatge de gran impacte simbòlic (EFE)
Barça

Gavi torna a sentir-se futbolista: "Feia molts mesos que esperava aquest moment"

Després de gairebé un any d'absència forçosa, el migcampista blaugrana ha entrat per Pedri en el minut 83

Redacció Esport3Actualitzat

Ha estat un tastet, un quart d'hora mal comptat al final del Barça-Sevilla (5-1). Però per a Gavi i tot el barcelonisme ha significat molt. El jugador de Los Palacios entrava al camp al minut 83 per Pedri, que li ha posat el braçal de capità. El partit estava ja totalment decidit: Pablo Torre acabava de marcar el 4-0. Un context perfecte per permetre al 6 blaugrana anar agafant rodatge després de més de 300 dies de baixa per lesió.

Gavi ha admès al final del partit que per a ell ha sigut un dia molt especial: 

"Ha sigut un dia molt feliç. Fa molts mesos que  esperava aquest  moment (...) Quan l'afició crida el teu nom et sents molt afortunat i sempre intento tornar-ho al camp. Al final no et sent futbolista fins que no tornes a trepitgar el terreny de joc. He d'anar agafant ritme també però això no canviarà el meu estil. S'han fet llargs aquests mesos, sobretot al principi (...) Estem tots molts contents de com va l'equip, però hem de continuar". 

Gavi no ha estat l'únic que ha reaparegut. També ho ha fet Fermín, que després d'un mes i mig de baixa ha entrat al camp al minut 66 per donar relleu a Raphinha.  

Mira el resum del Barça-Sevilla (5-1)

Anar al contingut