La imatge escollida per Jutglà en la seva piulada de comiat a Hoefkens
La imatge que fou escollida per Jutglà en la seva piulada de comiat a Hoefkens
Futbol

Gir de guió a Bruges: l'últim gol de Jutglà no pot evitar la destitució de l'entrenador miracle

Sona un català per rellevar Hoefkens, que deixa l'equip als vuitens de la Champions però quart a 12 punts del líder en Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Com portar el Bruges a ser l'equip de moda a Europa i quedar-se sense feina en menys de quatre mesos. Del miracle a la Champions a la crisi de Lliga. Podria ser el resum de la temporada que ha viscut el tècnic Carl Hoefkens a l'equip belga, destituït aquest dimecres pels mals resultats. L'últim, l'empat a casa (1-1) contra el modest Leuven.

L'entrenador, artífex de la brillant classificació dels de Flandes per a vuitens de la màxima competició continental, on els espera el Benfica, deixa l'equip quart a 12 punts del líder Genk quan ja ha arrencat la segona volta del torneig domèstic.

El trobarà a faltar el davanter centre que va arribar a l'estiu procedent del Barça B, Ferran Jutglà, autor de 10 gols en el que va de curs, 8 en Lliga i 2 a la Champions. L'última diana de l'osonenc, de penal, no va poder evitar la destitució de Hoefkens. S'hi ha acomiadat amb una piulada plena d'afecte i agraïment:

Temptegen Robert Martínez

El president del club, Bart Verhaeghe, busca ara relleu a la banqueta blava-i-negra.  Diverses agències apunten que hauria mantingut "contactes informals" amb Robert Martínez, seleccionador de Bèlgica fins al passat Mundial de Qatar. Les mateixes informacions, no obstant, reconeixen que serà difícil convèncer el balaguerí perquè torni al país de la millor xocolata.

Anar al contingut