Kheira Hamraoui durant un partit amb el PSG

Gir radical en el cas Kheira Hamraoui: la policia francesa apunta ara a una exparella

Si la policia francesa va apuntar a la seva companya Aminata Diallo d'haver-la agredit en un primer moment, ara les investigacions es dirigeixen cap a una exparella
Redacció Esport3 Actualitzat

La policia francesa segueix investigant què va succeir amb l'agressió que va tenir fa uns dies l'exjugadora del Barça Kheira Hamraoui, ara al PSG. Hamraoui va ser agredida per dos homes encaputxats, que la van atacar quan tornava d'un sopar d'equip. Aminata Diallo, companya al PSG, va ser detinguda en un primer moment, amb la sospita que hauria volgut lesionar la seva companya per tenir més minuts sobre la gespa.

 

Les últimes investigacions apunten a una exparella seva. La policia francesa hauria arribat a aquesta conclusió després de comprovar que les seves dues declaracions coincidien, fet que descartava la teoria conspiratòria sobre Diallo. Segons el diari francès L'Équipe, totes dues jugadores també van explicar que un dels agressors hauria dit "home casat", fet que apuntaria a una revenja de caràcter personal i no esportiu. A més, algunes companyes d'equip també haurien rebut els últims dies diverses trucades presumptament d'una exparella de Hamraoui, amb qui va tenir una relació sentimental durant la seva etapa al Barça. Aquesta exparella voldria destrossar-li la vida de la mateixa manera que, segons ell, hauria fet Hamraoui amb ell després de deixar la relació.

 

El Lió escombra el PSG (6-1)

Després de la sacsejada, el PSG s'ha endut un altre pal amb la humiliant derrota encaixada davant el seu màxim rival a França, el Lió (6-1). Les lioneses ara es posen líders amb tres punts d'avantatge després de veure's afavorides per la decisió de l'FFF, que no va voler ajornar el partit a petició del PSG, que creia que l'equip no estava en condicions de jugar després dels darrers esdeveniments.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut