Dest rep la felicitació d'un altre exblaugrana com Luuk de Jong després del seu golàs
Dest rep la felicitació d'un altre exblaugrana com Luuk de Jong després del seu golàs
Futbol

Gols exblaugranes que tenen gust de reivindicació

La jornada d'aquest cap de setmana ja ha permès veure la primera diana de Nico amb el Porto i la d'un inspirat Dest

Redacció Esport3Actualitzat

Dos dels jugadors que no van convèncer Xavi Hernández per formar part de la plantilla del Barça 23-24 han celebrat gol aquest cap de setmana. El migcampista Nico González, venut al Porto el passat estiu per 8,5 milions d'euros, i Serginho Dest, vivint la seva segona cessió consecutiva, ara al PSV, han marcat gols que tenen gust de reivindicació.

En el cas del gallec, per qui el Barça conserva una cara opció de recompra per 30 milions d'euros, la seva complicada adaptació a la disciplina de Sérgio Conceiçao comença a revertir-se. Nico es va estrenar com a golejar a la Lliga portuguesa obrint el marcador al camp del Portimonense. Amb intuïció i un xic d'oportunisme va castigar una badada rival.

A la mateixa hora a centenars de quilòmetres de distància, Serginho Dest va anotar el golàs que va donar els tres punts al seu PSV a l'estadi del Go Ahead Eagles. Culmina l'acció amb la dreta però la internada és "messiànica". La millor manera d'inflar-se d'optimisme de cara a la tornada dels vuitens de la Champions a Dortmund.

La situació del nord-americà és diferent a la de Nico. El nord-americà encara pertany al Barça --té contracte fins el juny de 2025-- i les seves bones actuacions aquesta temporada fan que s'especuli amb una segona oportunitat de blaugrana al lateral dret.

Todibo també marca però ell no volia

Un altre exculer, el francès Todibo, també va veure porteria però, en el seu cas, el central va superar el seu propi porter. Gol en pròpia porteria que va certificar una nit nefasta per al Niça, que va acabar amb el defensa encarant-se als ultres del club, que li retreuen la seva baixada de rendiment des que van sorgir els rumors d'una possible sortida.

Anar al contingut