Pep Guardiola veu com alguns dels seus millors jugadors deixen o volen deixar el Manchester City (Reuters)

Guardiola parla de l'interès del Barça per Bernardo Silva

L'entrenador del Manchester City no tanca la porta de sortida al portuguès però espera una bona proposta per ell
Redacció Esport3 Actualitzat

Josep Guardiola s'ha pronunciat sobre l'interès del Barça per un dels seus jugadors, Bernardo Silva. El tècnic del Manchester City, vigent campió d'Europa, ha volgut deixar clara la seva postura amb un missatge que recorda el del seu mentor, Johan Cruyff

"Nosaltres volem que Bernardo es quedi aquí i farem tot el possible perquè es quedi (...) Jo personalment no vull jugadors que no vulguin ser aquí. Vull treballar amb jugadors que es vulguin quedar amb nosaltres. Però hem de rebre una oferta apropiada i de moment no la tenim. Si el volen, agafaran un avió i vindran a parlar amb el nostre director esportiu." 

El tècnic bagenc obre d'aquesta manera la porta a un eventual traspàs de Silva al Barça. Caldrà veure el que el City considera "una oferta apropiada" i fins on pot o està disposat a arribar el Barça en el seu interès pel jugador portuguès. 

Guardiola ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa prèvia a la Community Shield, que es disputa aquest diumenge entre el City, campió de Lliga i Copa, i l'Arsenal, subcampió de Lliga. La de Bernardo Silva no és l'única possible fuga que ha d'intentar avortar Guardiola, ja que el Bayern de Munic està mirant de fitxar Kyle Walker. Parlant dels dos jugadors, s'ha mostrat disposat a lluitar per retenir-los: 

"Tots dos són molt importants per a nosaltres. No és com el cas de d'Ilkay Gündogan, que acabava contracte. Volem que es quedin tots dos tant sí com no i farem tot el que estigui a les nostres mans. Substituir aquests dos seria molt difícil."

De moment, el tècnic català ja ha vist com de l'equip campió d'Europa en marxaven jugadors del nivell de Riyad Mahrez o el mateix capità de l'equip, Ilkay Gündogan, que ja es va decantar pel Barça. En contrapartida, Guardiola ha admès que el City està molt a prop de tancar el fitxatge del central croat Josko Gvardiol, procedent del Leipzig.     

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut