Laporta, Guardiola i Messi, en la celebració de la Lliga 2010-11
Laporta, Guardiola i Messi, en la celebració de la Lliga 2010-11
barça

Guardiola, optimista amb el retorn de Messi: "Sé que el Jan i el Leo ho intentaran, l'hem d'acomiadar"

En una conversa amb ESPN, l'entrenador del City ha parlat, sobretot, en condició de soci i abonat al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de Guardiola i Messi va ser, per a molts, un dels millors equips de la història del futbol. En l'última entrevista que ha donat a ESPN, el tècnic de Santpedor opina sobre el possible retorn del crac argentí a Barcelona, però ho fa, sobretot, en la seva condició actual de soci i abonat al Camp Nou. Reclama la seva tornada a l'estadi per poder-lo acomiadar com es mereix:

"Soc soci del Barcelona, tinc dos seients. Només espero que puguem acomiadar-lo com es mereix des d'aquests llocs. Ha estat el jugador més gran de tots els temps. Una persona que fa tan gran un club s'ha de poder acomiadar bé. Tots els aficionats del Barça li farem sentir la gratitud."

"Espero que un dia torni: sé que el Jan i el Leo ho intentaran"

En la conversa, donada a conèixer enmig de les semifinals de Champions que l'enfronten al Madrid, el bagenc expressa com li agradaria que transcorreguessin els esdeveniments aquest estiu. La resposta comença com un desig i acaba semblant informació:

"Jo només espero que un dia pugui tornar. Només sé que Jan ho intentarà fer i Leo també i ell i la seva família rebran l'amor, l'afecte i la gratitud que tota la gent del Barcelona li donarà per tot el que ha donat a aquest club."

Guardiola valora la incidència del davanter en la història de l'entitat on ell va jugar 11 anys i entrenar un lustre més, abans de fer les maletes amb rumb a l'estranger:

"Tot el que ha guanyat el Barcelona hauria estat impossible sense Messi, a nivell d'incidència, d'estètica, d'efectivitat...de tot."

És ben senzill. Guardiola lamenta com es va produir l'adeu de Messi i, per això, aspira a viure un final feliç:

"Ningú hauria pensat haver acabat d'aquesta manera. La seva sortida va ser una cosa molt ràpida, per una situació difícil, econòmica, per mil raons que no podria entrar i que saben els que hi són i jo no sé. El president Laporta, que sé l'estima que li té, sap que Messi ha ajudat a fer el club molt més gran de el que era. Messi ha fet el club molt més gran de quan el va agafar."

Anar al contingut