L'afició del City va mostrar l'afecte que sent per Gündogan en acabar la final (Reuters)

Gündogan, el campió de la Champions pretès pel Barça, respon la pregunta sobre el seu futur

El migcampista, que acaba contracte, ha entrat en la història del City com el capità que ha aixecat la primera orelluda del club
Redacció Esport3 Actualitzat

Nit màgica per a Ilkay Gündogan a Istanbul. El migcampista nascut a Alemanya fa 32 anys va poder aixecar la seva primera Champions a menys de 300 quilòmetres de la ciutat dels seus pares, la turca Balikesir. Massa emocions per pensar en el futur. Quan se li ha preguntat sobre la qüestió, el capità "citizen" va oferir una resposta que no elimina cap escenari: "Estic molt feliç. El futur? Encara no ho sé".

Amb el triplet al sarró, el Barça i Xavi Hernández esperen que el jugador triï ara entre les dues possibilitats que semblen més probables: acceptar l'oferta blaugrana per a tres anys o renovar amb l'equip que el va fitxar fa set temporades, punt d'inici de l'era Guardiola a Anglaterra. Si decidís fer les maletes, potser no seria l'únic referent de l'equip a fer-ho. L'argentí Julián Álvarez, sense minuts a la final, tampoc confirma la seva continuitat a l'Etihad.

De moment, el serè Gündogan assaboreix què significa entrar a la història del club blau cel, orfe de Champions abans d'aquest dissabte: "És com un conte de fades".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut