Hansi Flick saludant Carlo Ancelotti abans del clàssic (Reuters)

Hansi Flick no té dies lliures: el detall que l'engrandeix després del clàssic

Després de la golejada al Bernabéu, l'entrenador blaugrana s'ha deixat veure al Johan Cruyff seguint el duel de Primera RFEF del Barça Atlètic
Redacció Esport3 Actualitzat

Un càntic va predominar al vestidor blaugrana per celebrar la golejada al Santiago Bernabéu. Els blaugranes ho tenien clar: "Tres dies lliures, tres dies lliures!." A la roda de premsa, però, Hansi Flick va deixar clar que no en serien tres, sinó dos dies de festa. Malgrat tot, res podia amb l'eufòria dels culers, que aquest matí han fet sessió de recuperació a la ciutat esportiva Joan Gamper. No tornaran a la feina fins dimecres, quan començaran a preparar el derbi contra l'Espanyol

Qui no s'ha agafat festa ha estat l'entrenador Hansi Flick, que probablement no hagi abandonat les instal·lacions de la ciutat esportiva en tot el diumenge. I és que, per la tarda, l'alemany s'ha deixat veure un cop més a l'estadi Johan Cruyff, on ha seguit en directe el partit entre el Barça Atlètic i el Barakaldo, de Primera Federació.

L'alemany ha estat acompanyat pel director del futbol base del Barça, José Ramon Alexanko, amb qui ha estat comentant l'alineació blaugrana a l'inici del partit. Flick ha pogut veure en primera persona la gran actuació de Noah Darvich, que ha donat dues grans assistències, sobretot, la del segon gol, obra de Guillermo Fernández.

Precisament, Darvich va ser un dels primers joves amb qui Flick es va fixar. De fet, el futbolista alemany va fer la pretemporada amb el primer equip, on va tenir minuts contra el Manchester City i el Reial Madrid. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut