Dyego celebra un dels tres gols contra Ucraïna a les semis disputades dimarts (@cbf_futsal_)

Hat-trick d'un immortal: el blaugrana Dyego guia el Brasil a una inèdita final del Mundial

Per primera vegada a la història, el partit que decidirà el campió serà un Brasil-Argentina
Redacció Esport3 Actualitzat

En molts trams, el Mundial de l'Uzbekistan semblava que s'encaminava cap a un campió sorpresa, però finalment s'imposarà el pes de la tradició. Sí que seran una novetat els oponents que es veuran les cares en el partit decisiu de diumenge. Encara que sembli mentida, la pentacampiona, el Brasil, i l'Argentina, millor combinat del món el 2016 i finalista el 2021, no s'havien enfrontat mai en una final.

L'heroi brasiler a les semifinals té nom i cognom. Dyego Henrique Zuffo, llegenda blaugrana amb més d'una dècada al Palau. Amb 35 anys, Dyego va ser capaç d'aixecar el marcador davant Ucraïna amb un hat-trick (2-3), que confirma la seva immortalitat i reivindica tres de les seves especialitats, una per cada gol: l'un contra un per l'esquerra, el doble penal i l'oportunisme.

La gesta de Dyego té un mèrit afegit. El 7 culer es va perdre els últims quatre mesos de la temporada regular per culpa d'una lesió greu en un tendó de la cuixa esquerra.

L'Argentina, per la seva banda, ha fet possible la festa sud-americana amb un altre 3 a 2. En el seu cas contra França, protagonista del partit més vergonyós del torneig, el duel no competit contra l'Iran.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut